Giriş Kayıt
Olivier Capelli

Olivier Capelli


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Olivier Capelli, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğulu Çocuklar
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 2,125

Kurtuluş Ordusu
2013 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 432

Konserve Hayaller
2012 Belgesel Yapımcı 6.9 342
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 325

Güneye Giderken
2009 Dram Çeşitli 6.0 454
2009 Dram Çeşitli 6.0 698
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017