Giriş Kayıt
Yang Xiao

Yang Xiao


Editör, Editör, Yönetmen, Özel Efekt

Yang Xiao, editör, editör, yönetmen, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Editör 5.3 202
2015 Komedi Yönetmen 5.4 111
2012 Aksiyon Editorial Department 6.1 4,124
2011 Editör 6.8 194
2011 Dram Editör
Görsel Efekt
7.0 861

Artçı Şok
2010 Dram Editör 6.7 14
2009 Suç Editör
Özel Efekt
7.4 2,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018