Giriş Kayıt
Yang Xiao

Yang Xiao


Editör, Yönetmen, Özel Efekt, Görsel Efekt

Yang Xiao, editör, yönetmen, Özel efekt, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Editör 5.3 202
2015 Komedi Yönetmen 5.4 43
2012 Aksiyon Editorial Department 6.1 4,124
2011 Editör 6.8 194
2011 Dram Editör
Görsel Efekt
7.0 861

Artçı Şok
2010 Dram Editör 6.7 14
2009 Suç Editör
Özel Efekt
7.4 2,364
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017