Giriş Kayıt
Lindsey Cohen

Lindsey Cohen


Editör, Editör

Lindsey Cohen, editör, editör. Bu Nasıl Aile! (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı 2 (2014), Annabelle (2014), Bekar Yaşam Kılavuzu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Editorial Department 4.7 139

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Editorial Department 6.3 372,219

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Editorial Department 6.1 57,848
2016 Aksiyon Editorial Department 6.3 30,313

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Editorial Department 6.1 158,923

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Editorial Department 6.3 123,387
2014 Korku Editorial Department 5.4 89,433

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Editorial Department 7.0 331,982
2011 Komedi Editör 6.7 15
2009 Komedi Editorial Department 6.7 118,831
2007 Komedi Çeşitli 3.6 169
2001 Aksiyon Editorial Department 7.6 11,947
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017