Giriş Kayıt
Lindsey Cohen

Lindsey Cohen


Editör, Editör

Lindsey Cohen, editör, editör. Bu Nasıl Aile! (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı 2 (2014), Annabelle (2014), Bekar Yaşam Kılavuzu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Editorial Department    
2018 Suç Editorial Department    

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Editorial Department 5.6 17,037
2017 Aksiyon Editorial Department 6.0 23,602
2017 Kısa Metraj Editorial Department    
2016 Korku Editorial Department 4.6 1,205

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Editorial Department 6.2 446,853

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Editorial Department 6.1 64,508
2016 Aksiyon Editorial Department 6.3 35,177

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Editorial Department 6.1 168,942

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Editorial Department 6.3 130,710
2014 Korku Editorial Department 5.4 102,457

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Editorial Department 7.0 344,875
2011 Komedi Editör 6.7 15
2009 Komedi Editorial Department 6.7 120,969
2007 Komedi Çeşitli 3.6 169
2001 Aksiyon Editorial Department 7.6 12,277
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017