Giriş Kayıt
Lindsey Cohen

Lindsey Cohen


Editör, Editör

Lindsey Cohen, editör, editör. Bu Nasıl Aile! (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı 2 (2014), Annabelle (2014), Bekar Yaşam Kılavuzu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Editorial Department 4.6 577

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Editorial Department 6.2 395,021

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Editorial Department 6.1 59,991
2016 Aksiyon Editorial Department 6.3 32,013

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Editorial Department 6.1 161,637

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Editorial Department 6.3 125,297
2014 Korku Editorial Department 5.4 91,186

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Editorial Department 7.0 335,025
2011 Komedi Editör 6.7 15
2009 Komedi Editorial Department 6.7 119,388
2007 Komedi Çeşitli 3.6 169
2001 Aksiyon Editorial Department 7.6 12,068
Dizi Altyazıları
The Flash (7,166) Fargo (6,047) Arrow (5,065) The 100 (4,617) Better Call Saul (3,728) Lucifer (3,138) 12 Monkeys (2,735) Supernatural (2,559) American Gods (2,471) Game of Thrones (2,432)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017