Giriş Kayıt
Lindsey Cohen

Lindsey Cohen


Editör, Editör

Lindsey Cohen, editör, editör. Bu Nasıl Aile! (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı 2 (2014), Annabelle (2014), Bekar Yaşam Kılavuzu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Editorial Department    

Manyetik Fırtına
2017 Aksiyon Editorial Department    
2017 Aksiyon Editorial Department 6.0 21,455
2016 Korku Editorial Department 4.7 853

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Editorial Department 6.2 433,941

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Editorial Department 6.1 63,337
2016 Aksiyon Editorial Department 6.3 34,486

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Editorial Department 6.1 166,783

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Editorial Department 6.3 129,142
2014 Korku Editorial Department 5.4 99,137

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Editorial Department 7.0 342,081
2011 Komedi Editör 6.7 15
2009 Komedi Editorial Department 6.7 120,525
2007 Komedi Çeşitli 3.6 169
2001 Aksiyon Editorial Department 7.6 12,213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017