Giriş Kayıt
Lindsey Cohen

Lindsey Cohen


Editör, Editör

Lindsey Cohen, editör, editör. Bu Nasıl Aile! (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı 2 (2014), Annabelle (2014), Bekar Yaşam Kılavuzu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Editorial Department 6.0 15,345
2016 Korku Editorial Department 4.7 781

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Editorial Department 6.2 415,801

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Editorial Department 6.1 61,784
2016 Aksiyon Editorial Department 6.3 33,364

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Editorial Department 6.1 164,084

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Editorial Department 6.3 127,074
2014 Korku Editorial Department 5.4 92,970

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Editorial Department 7.0 338,092
2011 Komedi Editör 6.7 15
2009 Komedi Editorial Department 6.7 119,923
2007 Komedi Çeşitli 3.6 169
2001 Aksiyon Editorial Department 7.6 12,151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017