Giriş Kayıt
Marco Antonio Salgado

Marco Antonio Salgado


Yapımcı, Oyuncu

Marco Antonio Salgado, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku 5.2 8
2016 Aksiyon Yapımcı 6.2 184
2016 Komedi Yapımcı 6.0 17
2016 Dram Yapımcı 7.5 8
2015 Aksiyon Yapımcı 4.7 67

Acı Sokağı
2015 Suç Yapımcı 6.5 117
2014 Komedi 6.7 182
2014 Korku Yapımcı 4.9 244
2012 Dram Yapımcı 5.7 54
2012 Romantik Yapımcı
Çeşitli
5.7 403
2010 Yapımcı
Oyuncu
6.6 11
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018