Giriş Kayıt
Tao Zhai

Tao Zhai


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Tao Zhai, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Yapım Tasarımcısı 5.8 178
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 767
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 6,887
2011 Suç Yapım Tasarımcısı 6.2 162
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.9 167
2008 Dram Sanat Yönetmeni 2.7 43
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017