Giriş Kayıt
Kevin Finn

Kevin Finn


Editör, Yapımcı, Yönetmen

Kevin Finn, editör, yapımcı, yönetmen. Chelsea Does (2016), Two Men Went to War (2002), (2005) Hell's Kitchen (2005), (2002) The Bachelor (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Editör 7.6 1,475
2012 Reality-TV Yapımcı    
2005 Reality-TV Editör 7.0 15,371
2003 Game-Show Editör 3.0 3,601
2002 Komedi Editör 6.7 788
2002 Game-Show Editör
Yönetmen
3.0 4,676
Film Altyazıları
Live by Night (9,479) Why Him? (6,593) Rogue One (3,362) Resident Evil: The Final Chapter (3,336) Patriots Day (2,380) Assassin's Creed (2,110) Hidden Figures (2,007) Paterson (1,299) Split (1,241) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,129) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,221) Legion (2,380) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,415)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017