Giriş Kayıt
Kevin Finn

Kevin Finn


Editör, Yapımcı, Yönetmen

Kevin Finn, editör, yapımcı, yönetmen. Chelsea Does (2016), Two Men Went to War (2002), (2005) Hell's Kitchen (2005), (2002) The Bachelor (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Editör 7.6 1,475
2012 Reality-TV Yapımcı    
2005 Reality-TV Editör 7.0 15,619
2004 Müzik Editör 6.4 1,123
2003 Game-Show Editör 3.1 3,782
2002 Komedi Editör 6.7 788
2002 Game-Show Editör
Yönetmen
3.0 4,799
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,110) Rick and Morty (4,201) The Defenders (3,267) The Strain (2,916) Suits (1,852) Mr. Mercedes (1,289) The Sinner (1,103) Fargo (1,063) The Last Ship (993) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017