Giriş Kayıt
Kevin Finn

Kevin Finn


Editör, Yapımcı, Yönetmen

Kevin Finn, editör, yapımcı, yönetmen. Chelsea Does (2016), Two Men Went to War (2002), (2005) Hell's Kitchen (2005), (2002) The Bachelor (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Editör 7.6 1,475
2012 Reality-TV Yapımcı    
2005 Reality-TV Editör 7.0 15,325
2003 Game-Show Editör 3.0 3,571
2002 Komedi Editör 6.7 788
2002 Game-Show Editör
Yönetmen
3.0 4,618
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,473) Legion (8,487) The 100 (8,054) Taboo (6,686) The Big Bang Theory (5,765) Arrow (4,728) Black Sails (3,828) Vikings (3,369) The Expanse (3,357) The Flash (3,311)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017