Giriş Kayıt
Andy Rathburg

Andy Rathburg (31)


Oyuncu

Andrew Harry Rathburg, 20 Ekim 1985 Rochester, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Trail (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Harry Rathburg
Doğum Tarihi: 20 Ekim 1985
Doğum Yeri: Rochester, Michigan, ABD
Takma İsmi: The Burg
Burcu: Terazi
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 27 Dram Çeşitli 5.4 950
2012 27 Aksiyon Oyuncu 5.2 231

Otel 3
2011 26 Korku Çeşitli 4.6 18,310
2011 26 Komedi Çeşitli 6.3 58,088

İkili Oyun
2011 26 Aksiyon Oyuncu 5.9 25,207
2011 26 Korku Oyuncu 7.3 57
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017