Giriş Kayıt
Marinês Mencio

Marinês Mencio


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Marinês Mencio, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.2 907
2014 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
5.9 519
2013 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
6.3 85
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 625

Hep Beraberiz
2011 Dram Sanat Bölümü 5.8 195
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.1 276
2010 Sanat Bölümü 6.8 247
2009 Suç Sanat Bölümü 6.2 400

Körlük
2008 Dram Sanat Bölümü 6.6 61,123
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017