Giriş Kayıt
Jeremy Pearce

Jeremy Pearce


Yapımcı, Editör

Jeremy Pearce, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Müzik Çeşitli 5.9 133
2014 Komedi Çeşitli 4.3 961
2013 Belgesel Yapımcı 6.7 1,700

Ölüm Hattı
2012 Dram Editorial Department 4.9 372
2012 Fantastik Yapımcı 6.2 6
2010 Reality-TV Yapımcı
Çeşitli
7.3 5,660
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017