Giriş Kayıt
Jeremy Pearce

Jeremy Pearce


Yapımcı, Editör

Jeremy Pearce, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Müzik Çeşitli 5.9 133
2014 Komedi Çeşitli 4.3 961
2013 Belgesel Yapımcı 6.7 2,019

Ölüm Hattı
2012 Dram Editorial Department 4.9 372
2012 Fantastik Yapımcı 6.2 6
2010 Reality-TV Yapımcı
Çeşitli
7.3 6,343
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018