Giriş Kayıt
Jeremy Pearce

Jeremy Pearce


Yapımcı, Editör

Jeremy Pearce, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Müzik Çeşitli 5.9 133
2014 Komedi Çeşitli 4.3 961
2013 Belgesel Yapımcı 6.7 1,995

Ölüm Hattı
2012 Dram Editorial Department 4.9 372
2012 Fantastik Yapımcı 6.2 6
2010 Reality-TV Yapımcı
Çeşitli
7.3 6,229
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018