Giriş Kayıt
Pascal Tantot

Pascal Tantot


Oyuncu

Pascal Tantot, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalp Atışı Dakikada 120
2017 Dram Oyuncu 7.7 2,793
2016 Romantik Oyuncu 6.3 3,867
2014 Komedi Oyuncu 5.7 300
2013 Biyografi Oyuncu    

El Ele
2012 Müzikal Oyuncu 6.1 493
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017