Giriş Kayıt
Pascal Tantot

Pascal Tantot


Oyuncu

Pascal Tantot, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalp Atışı Dakikada 120
2017 Dram Oyuncu 7.5 7,573
2016 Romantik Oyuncu 6.3 3,867
2014 Komedi Oyuncu 5.7 300
2013 Biyografi Oyuncu    

El Ele
2012 Müzikal Oyuncu 6.1 493
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018