Giriş Kayıt
Charles Irving Beale

Charles Irving Beale


Editör, Oyuncu, Casting

Charles Irving Beale, editör, oyuncu, casting.

Diğer Bir İsmi: Charles Beale | Charles Irving
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Casting
Çeşitli
6.7 461,472
2016 Dram Çeşitli 7.4 116

Yolun Sonu
2015 Dram Çeşitli 7.3 20,572

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Editorial Department 6.5 213,132

Afacan Beşli
2012 Komedi Oyuncu 4.0 200

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 255,233

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Çeşitli 4.9 22,130
2010 Dram Oyuncu 6.2 526
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.3 8,282
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017