Giriş Kayıt
Charles Irving Beale

Charles Irving Beale


Oyuncu, Editör, Sanat Bölümü

Charles Irving Beale, oyuncu, editör, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Charles Beale | Charles Irving
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Casting
Çeşitli
6.6 529,091
2016 Dram Çeşitli 6.3 2,089

Yolun Sonu
2015 Dram Çeşitli 7.3 22,987

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Editorial Department 6.5 224,791

Afacan Beşli
2012 Komedi Oyuncu 4.0 200

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 266,978

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Çeşitli 4.9 22,677
2010 Dram Oyuncu 6.2 526
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.3 8,512
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018