Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Charles Irving Beale

Charles Irving Beale


Oyuncu, Editör, Sanat Bölümü

Charles Irving Beale, oyuncu, editör, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Charles Beale | Charles Irving
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Casting
Çeşitli
6.7 442,167
2016 Dram Çeşitli 7.7 100

Yolun Sonu
2015 Dram Çeşitli 7.3 19,615

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Editorial Department 6.5 210,375

Afacan Beşli
2012 Komedi Oyuncu 4.0 200

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 252,640

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Çeşitli 4.9 22,130
2010 Dram Oyuncu 6.2 526
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.3 8,282
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017