Giriş Kayıt
Charles Irving Beale

Charles Irving Beale


Oyuncu, Editör, Sanat Bölümü

Charles Irving Beale, oyuncu, editör, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Charles Beale | Charles Irving
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Casting
Çeşitli
6.7 472,837
2016 Dram Çeşitli 7.4 133

Yolun Sonu
2015 Dram Çeşitli 7.3 21,248

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Editorial Department 6.5 215,088

Afacan Beşli
2012 Komedi Oyuncu 4.0 200

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 257,515

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Çeşitli 4.9 22,130
2010 Dram Oyuncu 6.2 526
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.3 8,390
Dizi Altyazıları
The Flash (7,593) Fargo (6,844) Arrow (5,662) The 100 (5,273) Better Call Saul (4,172) American Gods (3,765) 12 Monkeys (3,572) Lucifer (3,505) Supernatural (3,004) Game of Thrones (2,886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017