Giriş Kayıt
Charles Irving Beale

Charles Irving Beale


Editör, Oyuncu, Casting

Charles Irving Beale, editör, oyuncu, casting.

Diğer Bir İsmi: Charles Beale | Charles Irving
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Casting
Çeşitli
6.6 536,086
2016 Dram Çeşitli 6.4 2,601

Yolun Sonu
2015 Dram Çeşitli 7.3 22,987

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Editorial Department 6.5 226,181

Afacan Beşli
2012 Komedi Oyuncu 4.0 200

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 268,349

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Çeşitli 4.9 22,677
2010 Dram Oyuncu 6.2 526
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.3 8,512
Dizi Altyazıları
Westworld (5,570) The Expanse (3,009) The 100 (2,700) La casa de papel (1,945) Colony (1,799) The Crossing (1,554) Luke Cage (1,416) Genius (1,230) 12 Monkeys (1,097) Vikings (1,061)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018