Giriş Kayıt
Charles Irving Beale

Charles Irving Beale


Oyuncu, Editör, Sanat Bölümü

Charles Irving Beale, oyuncu, editör, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Charles Beale | Charles Irving
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Casting
Çeşitli
6.7 467,979
2016 Dram Çeşitli 7.4 122

Yolun Sonu
2015 Dram Çeşitli 7.3 20,955

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Editorial Department 6.5 214,182

Afacan Beşli
2012 Komedi Oyuncu 4.0 200

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 256,411

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Çeşitli 4.9 22,130
2010 Dram Oyuncu 6.2 526
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.3 8,375
Film Altyazıları
Gold (4,003) Get Out (2,403) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,217) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,049) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,609) The Last Kingdom (2,514) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,530) Vikings (1,527) Supernatural (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017