Giriş Kayıt
Marissa Branson

Marissa Branson


Yapımcı

Marissa Branson, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel 7.2 2,460
2013 Belgesel Yapımcı 8.1 1,023
2012 Belgesel Çeşitli 7.1 1,310

George Harrison: Fani Dünyaya Karşı
2011 Belgesel Çeşitli 8.2 6,906
2010 Belgesel Çeşitli 8.6 30
2009 Belgesel Çeşitli    
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,292) Den of Thieves (3,295) Maze Runner: The Death Cure (2,992) Hostiles (2,708) Winchester (2,687) 12 Strong (2,335) Submergence (1,812) The Commuter (1,414) A martfüi rém (1,408) Peter Rabbit (1,351)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,448) Supernatural (4,607) The Flash (3,595) The Big Bang Theory (3,205) The Terror (3,197) Legion (2,702) Gotham (2,604) Arrow (2,227) The Expanse (2,203) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018