Giriş Kayıt
Marissa Branson

Marissa Branson


Yapımcı

Marissa Branson, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel 7.1 2,146
2013 Belgesel Yapımcı 8.1 1,023
2012 Belgesel Çeşitli 7.1 1,310

George Harrison: Fani Dünyaya Karşı
2011 Belgesel Çeşitli 8.2 6,906
2010 Belgesel Çeşitli 8.6 30
2009 Belgesel Çeşitli    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,197) Live by Night (7,687) Hidden Figures (5,726) Rogue One (5,151) Split (4,778) Paterson (4,065) Assassin's Creed (4,042) Patriots Day (3,910) Allied (3,532) Passengers (1,623)
Dizi Altyazıları
Legion (9,346) Arrow (5,618) The 100 (3,719) The Flash (3,427) The Expanse (3,160) Designated Survivor (2,628) Colony (2,570) The Originals (2,253) The Last Kingdom (2,063) Vikings (2,041)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017