Giriş Kayıt
Marissa Branson

Marissa Branson


Yapımcı

Marissa Branson, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel 7.1 2,146
2013 Belgesel Yapımcı 8.1 1,023
2012 Belgesel Çeşitli 7.1 1,310

George Harrison: Fani Dünyaya Karşı
2011 Belgesel Çeşitli 8.2 6,906
2010 Belgesel Çeşitli 8.6 30
2009 Belgesel Çeşitli    
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017