Giriş Kayıt
Meagan Tandy

Meagan Tandy (32)


Oyuncu

Meagan Yvonne Tandy, 03 Mayıs 1985 Fremont, California, ABD doğumlu oyuncu. (2010) Durdurulamaz (2010), (2012) Pirana 3DD (2012), (2015) UnREAL (2015), (2012) Jane by Design (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Meagan Yvonne Tandy
Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1985
Doğum Yeri: Fremont, California, ABD
Burcu: Boğa
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.9 8,859
2014 Komedi Oyuncu 7.0 1,595
2013 28 Komedi Oyuncu    

Pirana 3DD
2012 27 Komedi Oyuncu 3.8 33,466
2012 Komedi Oyuncu 7.4 9,181

Genç Kurt
2011 Komedi Oyuncu 7.7 98,626

Durdurulamaz
2010 25 Aksiyon Oyuncu 6.8 157,574
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,436
Dizi Altyazıları
The Flash (7,675) Fargo (6,960) Arrow (5,741) The 100 (5,341) Better Call Saul (4,231) American Gods (4,095) 12 Monkeys (3,622) Lucifer (3,551) Supernatural (3,061) Game of Thrones (2,941)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017