Giriş Kayıt
Emily Hahn

Emily Hahn (16)


Oyuncu

Emily Hahn, 28 Temmuz 2000 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Oyuncak Hikayesi 3 (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 2000
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 14 Animasyon Oyuncu 7.3 3,175
2013 13 Animasyon Oyuncu 7.6 7,398
2013 13 Romantik Oyuncu 4.7 263

Oyunbozan Ralph
2012 12 Animasyon Oyuncu 7.8 287,070
2012 12 Animasyon Oyuncu 7.0 77,253
2012 12 Animasyon Oyuncu 7.7 3,251

Diş Perisi 2
2012 12 Komedi Oyuncu    
2011 11 Animasyon Oyuncu 7.2 3,124
2011 11 Animasyon Çeşitli 5.5 24,972
2011 11 Animasyon Oyuncu 7.5 4,773

Ayı Yogi
2010 10 Animasyon Oyuncu 4.6 16,786

Oyuncak Hikayesi 3
2010 10 Animasyon Oyuncu 8.3 578,770
2010 Oyuncu 6.5 114

Tavan Arasında: Bugün Kimin Doğum Günü?
2009 9 Animasyon Oyuncu 6.3 486
Dizi Altyazıları
The Flash (6,746) Into the Badlands (3,337) Black Sails (2,323) Legion (1,823) Vikings (1,703) Iron Fist (1,552) 24: Legacy (1,549) Legends of Tomorrow (1,526) Arrow (1,395) Game of Thrones (1,381)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017