Giriş Kayıt
Emily Hahn

Emily Hahn (16)


Oyuncu

Emily Hahn, 28 Temmuz 2000 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Oyuncak Hikayesi 3 (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 2000
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 14 Animasyon Oyuncu 7.3 3,175
2013 13 Animasyon Oyuncu 7.6 7,398
2013 13 Romantik Oyuncu 4.7 263

Oyunbozan Ralph
2012 12 Animasyon Oyuncu 7.8 289,290
2012 12 Animasyon Oyuncu 7.0 77,687
2012 12 Animasyon Oyuncu 7.7 3,251

Diş Perisi 2
2012 12 Komedi Oyuncu    
2011 11 Animasyon Oyuncu 7.2 3,124
2011 11 Animasyon Çeşitli 5.5 25,360
2011 11 Animasyon Oyuncu 7.5 4,773

Ayı Yogi
2010 10 Animasyon Oyuncu 4.6 16,786

Oyuncak Hikayesi 3
2010 10 Animasyon Oyuncu 8.3 583,540
2010 Oyuncu 6.5 114

Tavan Arasında: Bugün Kimin Doğum Günü?
2009 9 Animasyon Oyuncu 6.3 486
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017