Giriş Kayıt
Emily Hahn

Emily Hahn (17)


Oyuncu

Emily Hahn, 28 Temmuz 2000 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Oyuncak Hikayesi 3 (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 2000
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 17 Aile Oyuncu 8.5 6

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 14 Animasyon Oyuncu 7.3 3,175
2013 13 Animasyon Oyuncu 7.6 7,398
2013 13 Romantik Oyuncu 4.7 263

Oyunbozan Ralph
2012 12 Animasyon Oyuncu 7.7 301,112
2012 12 Animasyon Oyuncu 7.0 80,506
2012 12 Animasyon Oyuncu 7.7 3,251

Diş Perisi 2
2012 12 Komedi Oyuncu    
2011 11 Animasyon Oyuncu 7.2 3,124
2011 11 Animasyon Çeşitli 5.5 26,239
2011 11 Animasyon Oyuncu 7.5 4,773

Ayı Yogi
2010 10 Animasyon Oyuncu 4.6 17,650

Oyuncak Hikayesi 3
2010 10 Animasyon Oyuncu 8.3 609,726
2010 Oyuncu 6.5 114

Tavan Arasında: Bugün Kimin Doğum Günü?
2009 9 Animasyon Oyuncu 6.3 486
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,875) Stronger (5,291) The Foreigner (3,929) Flatliners (3,592) Dunkirk (2,883) Beyond Skyline (2,070) American Made (1,936) Loving Vincent (1,672) Kingsman: The Golden Circle (1,665) It (1,556)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017