Giriş Kayıt
Kacper Fertacz

Kacper Fertacz


Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Kacper Fertacz, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.9 745
2016 Suç Görüntü Yönetmeni    
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 296
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.6 126
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 20
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Melankoli
2011 Dram Görsel Efekt 7.1 136,546

Deccal
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 93,577
Film Altyazıları
Gold (2,510) Get Out (1,659) Personal Shopper (1,553) Logan (1,422) Silence (1,300) The Age of Shadows (972) Split (919) La La Land (886) Rings (851) The Fate of the Furious (781)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,925) The Flash (4,367) Into the Badlands (3,169) Gotham (2,219) The Blacklist (1,777) Fargo (1,687) The Last Kingdom (1,406) Vikings (1,393) Game of Thrones (1,388) Billions (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017