Giriş Kayıt
Kacper Fertacz

Kacper Fertacz


Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Kacper Fertacz, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.7 1,419
2016 Suç Görüntü Yönetmeni    
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 296
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.6 126
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 20
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Melankoli
2011 Dram Görsel Efekt 7.1 139,110

Deccal
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 95,508
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017