Giriş Kayıt
Kacper Fertacz

Kacper Fertacz


Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Kacper Fertacz, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 100
2017 Macera Görüntü Yönetmeni 3.8 30
2016 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.7 1,419
2016 Suç Görüntü Yönetmeni    
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 296
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.6 126
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 20
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Melankoli
2011 Dram Görsel Efekt 7.1 144,473

Deccal
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 99,592
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,895) Den of Thieves (2,656) Maze Runner: The Death Cure (2,364) Hostiles (2,246) Winchester (2,216) 12 Strong (2,027) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,236) The Commuter (1,133) A martfüi rém (801)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,923) Supernatural (3,933) The Flash (3,359) The Terror (2,751) Legion (2,483) The Big Bang Theory (2,416) Gotham (2,103) The Expanse (2,023) The Crossing (1,897) Arrow (1,826)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018