Giriş Kayıt
Arinze Kene

Arinze Kene


Oyuncu, Senarist

Arinze Kenechukwu Mokwe, oyuncu, senarist. The Pass (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Arinze Kenechukwu Mokwe
Takma İsmi: Riz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.6 161,532
2016 Komedi Oyuncu 7.4 1,779
2014 Dram Oyuncu 8.0 1,854
2013 Komedi Oyuncu 6.7 458
2010 Dram Oyuncu 2.9 335
2010 Dram Senarist 7.3 28
1995 Dram Oyuncu 5.2 3,264
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,764
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,088
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017