Giriş Kayıt
Arinze Kene

Arinze Kene


Oyuncu, Senarist

Arinze Kenechukwu Mokwe, oyuncu, senarist. Pas ve Gol (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Arinze Kenechukwu Mokwe
Takma İsmi: Riz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pas ve Gol
2016 Dram Oyuncu 6.4 1,871

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 304,166
2016 Komedi Oyuncu 7.4 2,998
2014 Dram Oyuncu 7.9 2,311
2013 Komedi Oyuncu 6.7 458
2010 Dram Oyuncu 2.9 335
2010 Dram Senarist 7.3 28
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,483
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,046
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,596
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018