Giriş Kayıt
Arinze Kene

Arinze Kene


Oyuncu, Senarist

Arinze Kenechukwu Mokwe, oyuncu, senarist. Pas ve Gol (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Arinze Kenechukwu Mokwe
Takma İsmi: Riz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pas ve Gol
2016 Dram Oyuncu 6.4 1,435

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 279,643
2016 Komedi Oyuncu 7.4 2,378
2014 Dram Oyuncu 7.9 2,186
2013 Komedi Oyuncu 6.7 458
2010 Dram Oyuncu 2.9 335
2010 Dram Senarist 7.3 28
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,397
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,933
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,374
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017