Giriş Kayıt
Arinze Kene

Arinze Kene


Oyuncu, Senarist

Arinze Kenechukwu Mokwe, oyuncu, senarist. Pas ve Gol (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Arinze Kenechukwu Mokwe
Takma İsmi: Riz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pas ve Gol
2016 Dram Oyuncu 6.4 723

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 241,402
2016 Komedi Oyuncu 7.4 2,290
2014 Dram Oyuncu 8.0 1,946
2013 Komedi Oyuncu 6.7 458
2010 Dram Oyuncu 2.9 335
2010 Dram Senarist 7.3 28
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,330
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,838
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,233
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017