Giriş Kayıt
Miles Crowe

Miles Crowe (30)


Yapımcı

Miles Crowe, 03 Mart 1987 Saint Petersburg, Florida, ABD doğumlu yapımcı. Bir Yıldız Doğuyor (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1987
Doğum Yeri: Saint Petersburg, Florida, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Yapımcı 7.6 356
2013 Korku Yapımcı 7.5 509

Alaska: Son Sınırda Hayatta Kalmak
2011 Reality-TV Yapımcı 7.9 1,082

Bir Yıldız Doğuyor
2011 24 Komedi Çeşitli 3.3 9,876
2011 Komedi Çeşitli 8.2 40,142
2010 Komedi Çeşitli 6.2 751
2008 Belgesel Yapımcı 6.1 1,989

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Çeşitli 7.5 100,187
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,682) Stronger (4,468) Dunkirk (3,294) Flatliners (2,352) Loving Vincent (2,028) American Made (1,795) It (1,687) Kingsman: The Golden Circle (1,582) Mother! (1,459) The Foreigner (1,422)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,047) Mr. Robot (7,101) Shameless (5,776) Game of Thrones (3,541) Manhunt: Unabomber (2,919) Peaky Blinders (2,883) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,442) Lucifer (1,421) Supernatural (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017