Giriş Kayıt
Vikas Chandra

Vikas Chandra


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Vikas Chandra, yönetmen asistanı, yapımcı, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 7.7 10,216
2013 Dram Senarist    
2011 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
   
2009 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.9 299
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 41,798
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017