Giriş Kayıt
Vikas Chandra

Vikas Chandra


Yapımcı, Senarist, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Vikas Chandra, yapımcı, senarist, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 7.7 10,216
2013 Dram Senarist    
2011 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
   
2009 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.9 299
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 45,019
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017