Giriş Kayıt
Emil Stenberg

Emil Stenberg


Editör, Editör

Emil Stenberg, editör, editör. Köprü (2011), Bizden İyisi Yok (2013), Monica Z (2013), Cornelis (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 6.0 181
2014 Dram Editorial Department 6.0 546
2014 Aile Editorial Department 6.0 33
2014 Macera Editorial Department 5.3 391
2014 Gerilim Editorial Department 4.8 142
2013 Dram Editorial Department 6.8 1,402
2013 Suç Editorial Department    
2013 Suç Editorial Department    
2013 Suç Editorial Department    
2013 Biyografi Editorial Department 7.0 2,747
2013 Suç Editorial Department 6.3 3,402

Saklı Çocuk
2013 Suç Editorial Department 5.9 1,243
2013 Romantik Editorial Department 6.1 1,284
2013 Dram Editorial Department 6.2 2,385
2013 Suç Editorial Department    

Bizden İyisi Yok
2013 Dram Editorial Department 7.2 7,793

Hipnozcu
2012 Suç Editorial Department 5.6 6,188
2012 Suç Editorial Department    

The Last Sentence
2012 Biyografi Editorial Department 6.1 494
2012 Dram Editör 4.7 575

Kolay Para II
2012 Aksiyon Editorial Department 6.2 5,555
2012 Dram Editorial Department 6.0 760
2012 Suç Editorial Department    
2012 Editorial Department 6.1 177
2012 Suç Editorial Department    
2011 Suç Editorial Department    
2011 Komedi Editorial Department 5.7 264
2011 Dram Editorial Department 6.1 653

Köprü
2011 Suç Editorial Department 8.6 35,155
2011 Dram Editorial Department 5.8 2,008
2010 Suç Çeşitli 6.5 384
2010 Dram Editorial Department 6.5 675
2010 Biyografi Editorial Department 6.3 1,569

Varg Veum - Tehlike İşareti
2010 Suç Editorial Department 6.2 881

Sevilen
2010 Dram Editorial Department 7.0 2,755
1997 Suç Editorial Department 7.3 2,684
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017