Giriş Kayıt
Matt Cordova

Matt Cordova


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Matt Cordova, kameraman, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 150,421
2008 Dram Kameraman 6.8 1,296
2008 Komedi Kameraman 6.4 15,660
2008 Suç Kameraman 9.5 1,054,218
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697
2003 Belgesel Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 47,715
Dizi Altyazıları
Vikings (19,803) Black Mirror (5,507) Supernatural (3,968) The Big Bang Theory (3,546) The Flash (3,332) Shameless (3,192) The Blacklist (1,975) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,865) The X Files (1,586) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018