Giriş Kayıt
Matt Cordova

Matt Cordova


Kameraman, Oyuncu, Sanat Bölümü

Matt Cordova, kameraman, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.6 1,189

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 144,769
2008 Dram Kameraman 6.8 1,296
2008 Komedi Kameraman 6.4 15,239
2008 Suç Kameraman 9.5 981,799
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697
2003 Belgesel Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 46,969
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017