Giriş Kayıt
Matt Cordova

Matt Cordova


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Matt Cordova, kameraman, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 153,520
2008 Dram Kameraman 6.8 1,296
2008 Komedi Kameraman 6.4 15,743
2008 Suç Kameraman 9.5 1,092,819
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697
2003 Belgesel Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 48,049
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018