Giriş Kayıt
Matt Cordova

Matt Cordova


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Matt Cordova, kameraman, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 152,275
2008 Dram Kameraman 6.8 1,296
2008 Komedi Kameraman 6.4 15,743
2008 Suç Kameraman 9.5 1,079,238
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697
2003 Belgesel Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 47,930
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018