Giriş Kayıt
Matt Cordova

Matt Cordova


Kameraman, Oyuncu, Sanat Bölümü

Matt Cordova, kameraman, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.6 812

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 143,265
2008 Dram Kameraman 6.8 1,296
2008 Komedi Kameraman 6.4 15,239
2008 Suç Kameraman 9.5 962,910
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697
2003 Belgesel Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 46,752
Dizi Altyazıları
The Flash (5,004) Black Sails (4,429) Into the Badlands (3,956) Iron Fist (2,747) Vikings (1,851) Legion (1,572) Game of Thrones (1,372) Billions (1,351) Arrow (1,305) The 100 (1,244)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017