Giriş Kayıt
Beto Cohen

Beto Cohen


Senarist, Yapımcı

Beto Cohen, senarist, yapımcı. Cehennem (2010), Gerçeğin Dansı (2013), How to Be a Latin Lover (2017), Altın Kafes (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 5.8 4,434
2017 Animasyon Çeşitli    
2016 Dram Çeşitli 6.0 255
2016 Dram Çeşitli 6.9 193
2016 Komedi Çeşitli 5.7 1,078
2016 Komedi Çeşitli 6.7 3,284
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.5 87
2015 Komedi Çeşitli 6.2 190
2015 Komedi Çeşitli 7.4 213
2015 Korku Çeşitli 4.0 452
2015 Belgesel Çeşitli 7.7 35
2014 Komedi Çeşitli 6.6 195
2014 Komedi Çeşitli 5.5 141
2014 Dram Çeşitli 6.5 146
2014 Komedi Çeşitli 5.5 215
2014 Komedi Çeşitli 5.7 1,214
2014 Komedi Çeşitli 7.3 2,928

Çocuk Büyütme Rehberi
2013 Komedi Çeşitli 7.6 24,211

Muhteşem Kedi Balığı
2013 Komedi Çeşitli 7.0 1,251

Altın Kafes
2013 Dram Çeşitli 7.7 3,281

Gerçeğin Dansı
2013 Biyografi Çeşitli 7.5 4,753
2012 Dram Çeşitli 6.8 183
2012 Çeşitli 6.3 322

Lanetli Kız
2012 Korku Çeşitli 5.5 933
2012 Gerilim Çeşitli 7.3 1,049

Cehennem
2010 Aksiyon Çeşitli 7.9 6,102
2010 Biyografi Çeşitli 6.3 129
1973 Aile Senarist 6.8 36
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017