Giriş Kayıt
Tarsus Jackson

Tarsus Jackson


Animasyon, Editör

Tarsus Jackson, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon 6.9 579
2013 Animasyon Animasyon 6.9 663
2012 Animasyon Animasyon 7.4 1,508

Hediye Operasyonu
2011 Animasyon Çeşitli 7.1 39,502

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Çeşitli 7.0 168,631

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Editorial Department 6.7 58,224

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Çeşitli 7.0 64,629
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017