Giriş Kayıt
Tarsus Jackson

Tarsus Jackson


Animasyon, Editör

Tarsus Jackson, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon    
2013 Animasyon Animasyon 6.9 579
2013 Animasyon Animasyon    

Hediye Operasyonu
2011 Animasyon Çeşitli 7.1 38,067

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Çeşitli 7.0 161,175

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Editorial Department 6.7 56,237

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Çeşitli 7.0 61,829
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,981) Live by Night (6,761) Hidden Figures (5,598) Rogue One (5,022) Split (4,684) Paterson (3,938) Assassin's Creed (3,911) Patriots Day (3,756) Allied (3,434) Passengers (1,562)
Dizi Altyazıları
Legion (9,240) Arrow (5,499) The 100 (3,537) The Flash (3,363) The Expanse (3,110) Colony (2,508) Designated Survivor (2,500) The Last Kingdom (1,977) Vikings (1,936) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017