Giriş Kayıt
Tarsus Jackson

Tarsus Jackson


Animasyon, Editör

Tarsus Jackson, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon 6.9 579
2013 Animasyon Animasyon 6.9 663
2012 Animasyon Animasyon 7.4 1,508

Hediye Operasyonu
2011 Animasyon Çeşitli 7.1 39,626

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Çeşitli 7.0 171,534

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Editorial Department 6.7 58,880

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Çeşitli 7.0 65,759
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018