Giriş Kayıt
Tarsus Jackson

Tarsus Jackson


Animasyon, Editör

Tarsus Jackson, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon    
2013 Animasyon Animasyon 6.9 579
2013 Animasyon Animasyon 6.9 663

Hediye Operasyonu
2011 Animasyon Çeşitli 7.1 38,067

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Çeşitli 7.0 164,946

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Editorial Department 6.7 57,279

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Çeşitli 7.0 63,241
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017