Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tammy Luthi Retzlaff

Tammy Luthi Retzlaff


Oyuncu, Dublör

Tammy Luthi Retzlaff, oyuncu, dublör.

Takma İsmi: Tinkerbell
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uçuş
2012 Dram Oyuncu 7.3 271,328
2010 Komedi Oyuncu 5.7 2,722

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 278,987
2009 Macera Oyuncu 7.7 399,461
2009 Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017