Giriş Kayıt
Tammy Luthi Retzlaff

Tammy Luthi Retzlaff


Oyuncu, Dublör

Tammy Luthi Retzlaff, oyuncu, dublör.

Takma İsmi: Tinkerbell
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uçuş
2012 Dram Oyuncu 7.3 280,336
2010 Komedi Oyuncu 5.7 2,722

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 286,584
2009 Macera Oyuncu 7.7 418,115

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Oyuncu 4.9 2,207
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017