Giriş Kayıt
Heng-yin Chuo

Heng-yin Chuo (37)


Oyuncu

Heng-yin Chuo, 16 Temmuz 1979 doğumlu oyuncu. Yi zhang zhi chao (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1979
Diğer Bir İsmi: Chow Heng-yin
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 35 Korku Oyuncu 4.0 330
2011 32 Gerilim Oyuncu    
2009 30 Dram Oyuncu    
2005 26 Dram Oyuncu 6.8 71
2004 Aksiyon Oyuncu 7.5 38
2002 23 Romantik Oyuncu 5.9 187

Göz
2002 23 Korku Oyuncu 6.4 2,170
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017