Giriş Kayıt
Heng-yin Chuo

Heng-yin Chuo (37)


Oyuncu

Heng-yin Chuo, 16 Temmuz 1979 doğumlu oyuncu. Yi zhang zhi chao (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1979
Diğer Bir İsmi: Chow Heng-yin
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 35 Korku Oyuncu 4.0 330
2011 32 Gerilim Oyuncu    
2009 30 Dram Oyuncu    
2005 26 Dram Oyuncu 6.8 71
2004 Aksiyon Oyuncu 7.5 38
2002 23 Romantik Oyuncu 5.9 187

Göz
2002 23 Korku Oyuncu 6.4 2,170
Dizi Altyazıları
Fargo (6,058) Arrow (5,606) American Gods (5,157) The Flash (4,710) The 100 (4,197) 12 Monkeys (3,353) Better Call Saul (3,178) The Blacklist (2,929) Supernatural (2,908) Game of Thrones (2,774)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017