Giriş Kayıt
Heng-yin Chuo

Heng-yin Chuo (38)


Oyuncu

Heng-yin Chuo, 15 Temmuz 1979 doğumlu oyuncu. Yi zhang zhi chao (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1979
Diğer Bir İsmi: Chow Heng-yin
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Dram Oyuncu 6.3 52
2014 35 Aksiyon Oyuncu 4.0 520
2011 32 Gerilim Oyuncu    
2009 30 Dram Oyuncu    
2005 26 Dram Oyuncu 6.8 71
2004 Aksiyon Oyuncu 7.5 38
2002 23 Romantik Oyuncu 5.9 187

Göz
2002 23 Fantastik Oyuncu 6.4 2,262
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018