Giriş Kayıt
Jesse Gouldsbury

Jesse Gouldsbury (25)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Jesse Gouldsbury, 22 Eylül 1991 Long Island, New York, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni. Paranormal Pals (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1991
Doğum Yeri: Long Island, New York, ABD
Takma İsmi: Justin Bieber
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 23 Komedi Kameraman 3.7 632
2013 22 Korku Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.0 43
2011 Dram Kameraman 7.0 6,576
2011 20 Kısa Metraj Çeşitli 8.6 7
1975 Komedi Çeşitli 8.1 35,398
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,321) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,461) The Strain (2,195) Suits (1,775) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017