Giriş Kayıt
Michael G. Wilson

Michael G. Wilson


Yapımcı, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Michael G. Wilson, yapımcı, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Taşıma Bölümü 8.3 2,118

Trendeki Adam
2011 Dram Yapımcı 5.5 553
2009 Aksiyon Yapımcı    

Çılgın Dağ Eğlenceleri 2
2009 Komedi Çeşitli    
2009 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 5.8 467

Son Tetikçi
2008 Suç Çeşitli    

Çılgın Dağ Eğlenceleri
2008 Komedi Çeşitli    
2008 Aksiyon Çeşitli    

Ölümcül Plan
2008 Bilim-Kurgu Çeşitli 4.4 328
2008 Gerilim Çeşitli 3.8 257

Isırık
2008 Komedi Çeşitli 3.5 15
2008 Korku Çeşitli 4.5 501
2008 Gizem Çeşitli    

Hayvan 2
2008 Aksiyon Çeşitli 5.2 821

Beşik
2007 Korku Çeşitli 4.2 570
2007 Komedi Çeşitli 4.9 1,440

İyiler Çoktan Kapılmış
2007 Dram Çeşitli    

Ölü Mary
2007 Korku Çeşitli    
2004 Dram Sanat Bölümü 6.2 423
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017