Giriş Kayıt
John Landolfi

John Landolfi


Yapımcı

John Landolfi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapımcı    
2017 Aksiyon Yapımcı 4.7 2,026
2016 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,214
2016 Aksiyon Yapımcı 5.0 2,847
2016 Komedi Çeşitli 4.6 290
2015 Korku Yapımcı    
2015 Aksiyon Yapımcı 4.8 486

Telefon Görüşmesi
2013 Kısa Metraj 7.2 1,685
2013 Aksiyon Çeşitli 8.4 67,807
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017