Giriş Kayıt
John Landolfi

John Landolfi


Yapımcı

John Landolfi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi 6.2 40

İrtifa
2017 Aksiyon Yapımcı 4.0 1,905
2017 Korku Yapımcı    
2016 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,332
2016 Aksiyon Yapımcı 6.1 4,757
2016 Komedi Çeşitli 4.6 290
2015 Korku Yapımcı    
2015 Aksiyon Yapımcı 4.8 486

Telefon Görüşmesi
2013 Kısa Metraj 7.2 1,685
2013 Aksiyon Çeşitli 8.4 68,739
Dizi Altyazıları
Vikings (19,686) Black Mirror (5,464) Supernatural (3,938) The Big Bang Theory (3,525) The Flash (3,312) Shameless (3,162) The Blacklist (1,951) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,798) The X Files (1,575) Knightfall (1,318)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018