Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John Landolfi

John Landolfi


Yapımcı

John Landolfi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapımcı    
2017 Aksiyon Yapımcı    
2016 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,323
2016 Aksiyon Yapımcı 5.1 2,504
2016 Komedi Çeşitli 4.6 290
2015 Korku Yapımcı    
2015 Aksiyon Yapımcı 5.8 77

Telefon Görüşmesi
2013 Kısa Metraj 7.2 1,685
2013 Aksiyon Çeşitli 8.4 61,515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017