Giriş Kayıt
John Landolfi

John Landolfi


Yapımcı

John Landolfi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapımcı    
2017 Aksiyon Yapımcı    
2016 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,551
2016 Aksiyon Yapımcı 5.2 2,617
2016 Komedi Çeşitli 4.6 290
2015 Korku Yapımcı    
2015 Aksiyon Yapımcı 5.8 77

Telefon Görüşmesi
2013 Kısa Metraj 7.2 1,685
2013 Aksiyon Çeşitli 8.4 62,538
Film Altyazıları
Passengers (8,697) Doctor Strange (4,334) Assassin's Creed (4,023) Arrival (2,966) Allied (2,789) xXx: Return of Xander Cage (2,617) Moana (1,900) Forushande (1,748) Hacksaw Ridge (1,747) Fences (1,538)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,723) Supernatural (8,521) Legion (8,327) Arrow (6,219) Black Sails (3,932) Vikings (3,908) Taboo (3,893) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,875) Suits (3,475) The 100 (3,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017