Giriş Kayıt
Yûta Tamamori

Yûta Tamamori


Oyuncu

Yûta Tamamori, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.3 30
2014 Gizem Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.6 44
2011 Dram Oyuncu 7.1 8
2009 Komedi Oyuncu 6.0 273
Dizi Altyazıları
Vikings (13,579) Shameless (7,051) Black Mirror (5,959) The Flash (4,234) Star Trek: Discovery (2,346) The Big Bang Theory (1,586) Bron/Broen (1,152) Supergirl (1,139) Black Lightning (1,079) Stranger Things (1,067)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018