Giriş Kayıt
Taketo Muroichi

Taketo Muroichi


Yapımcı

Taketo Muroichi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Çeşitli 6.6 45
2010 Animasyon Çeşitli 7.5 218
2008 Animasyon Çeşitli 7.0 224
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 1,145
2006 Animasyon Yapımcı 8.1 4,994
2005 Animasyon Çeşitli 7.6 104
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017