Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tejpal Singh Rawat

Tejpal Singh Rawat


Senarist, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Tejpal Singh Rawat, senarist, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Senarist 4.8 170
2013 Macera Senarist 5.0 111
2011 Dram Senarist 6.2 143
2009 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
4.7 2,060
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 20,757
2006 Macera Yönetmen Asistanı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017