Giriş Kayıt
Pat Lombardo

Pat Lombardo


Yapımcı

Pat Lombardo, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Çeşitli 7.0 427
2013 Belgesel Yapımcı 5.8 103
2012 Belgesel Yapımcı 7.3 178

Edepsiz Kız
2010 Komedi Çeşitli 6.5 9,676

Aşkın Logaritması
2010 Komedi Çeşitli 5.4 3,326
2009 Komedi Çeşitli 4.6 3,687

The Answer Man
2009 Komedi Çeşitli 6.5 5,682
2008 Belgesel Çeşitli 6.6 122

Arıza Aile
2008 Komedi Çeşitli 6.2 4,864
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018