Giriş Kayıt
Chris Sutherland

Chris Sutherland


Görsel Efekt, Animasyon, Kameraman

Chris Sutherland, görsel efekt, animasyon, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 628,306

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 369,161

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 59,992
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 13,921

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 45,382

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 96,750

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 471,232

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Görsel Efekt 7.6 297,444

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Görsel Efekt 6.0 71,325
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 25,503

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 324,970

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 92,181

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 33,730

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 53,887

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 156,669
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (7,144) Kidnap (2,953) Beauty and the Beast (2,599) Contratiempo (1,500) The Fate of the Furious (1,433) War Machine (1,190) Redivider (1,118) Dangal (1,111) The Boss Baby (1,077) The Great Wall (1,063)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,930) Better Call Saul (7,418) Fargo (4,974) Lucifer (4,452) American Gods (4,012) Gotham (3,956) The 100 (3,692) Twin Peaks (3,310) 12 Monkeys (3,088) Supernatural (3,045)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017