Giriş Kayıt
Chris Sutherland

Chris Sutherland


Görsel Efekt, Animasyon, Kameraman

Chris Sutherland, görsel efekt, animasyon, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 648,244

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 378,381

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 60,685
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 14,144

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 45,847

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 97,911

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 476,658

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Görsel Efekt 7.6 299,710

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Görsel Efekt 6.0 72,192
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 25,726

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,296
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 328,033

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 92,642

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 34,179

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 54,307

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 158,647
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017