Giriş Kayıt
Chris Sutherland

Chris Sutherland


Görsel Efekt, Animasyon

Chris Sutherland, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 609,087

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 360,046

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 59,184
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 13,674

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 44,846

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 95,850

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 466,412

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Görsel Efekt 7.6 295,140

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Görsel Efekt 6.0 70,752
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 24,999

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 322,100

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 91,727

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 33,337

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 53,528

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 154,488
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017