Giriş Kayıt
Chris Sutherland

Chris Sutherland


Görsel Efekt, Animasyon, Kameraman

Chris Sutherland, görsel efekt, animasyon, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 26,190
2017 Dram Kameraman    
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 678,547

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 394,099

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 61,800
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 14,600

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 46,825

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 99,953

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 486,710

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Görsel Efekt 7.6 304,033

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Görsel Efekt 6.0 73,476
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 26,184

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,625
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 333,442

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 93,590

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 34,984

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 55,085

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 162,985
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017