Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Chris Sutherland

Chris Sutherland


Görsel Efekt, Animasyon

Chris Sutherland, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 574,493

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 346,701

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 57,977
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 13,168

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 43,929

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 94,621

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 458,218

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Görsel Efekt 7.6 291,507

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Görsel Efekt 6.0 69,448
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 24,356

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 317,671

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 91,127

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 32,803

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 53,069

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 151,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017