Giriş Kayıt
Chris Sutherland

Chris Sutherland


Görsel Efekt, Animasyon, Kameraman

Chris Sutherland, görsel efekt, animasyon, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 171,996
2017 Dram Kameraman    
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 693,237

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 403,726

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 62,446
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 15,373

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 47,318

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 100,961

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 492,394

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Görsel Efekt 7.6 306,356

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Görsel Efekt 6.0 74,399
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 26,427

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 17,650
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 336,236

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 93,973

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 35,476

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 55,474

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 165,135
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018