Giriş Kayıt
Chris Sutherland

Chris Sutherland


Görsel Efekt, Animasyon

Chris Sutherland, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 593,016

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 353,893

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 58,704
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 13,509

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 44,451

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 95,352

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 462,706

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Görsel Efekt 7.6 293,611

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Görsel Efekt 6.0 70,187
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 24,875

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 16,786
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 320,131

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 91,445

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 32,881

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 53,296

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 153,224
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017