Giriş Kayıt
Chris Sutherland

Chris Sutherland


Görsel Efekt, Animasyon, Kameraman

Chris Sutherland, görsel efekt, animasyon, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 250,930
2017 Dram Kameraman    
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 728,132

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 426,943

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 63,626
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 16,159

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.8 48,176

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 103,359

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 502,617

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Görsel Efekt 7.6 311,125

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Görsel Efekt 6.0 75,868
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 27,212

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 18,099
2010 Animasyon Animasyon 6.5 6

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 341,266

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 94,842

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Görsel Efekt 4.5 36,324

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 57,225

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.7 168,927
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018