Giriş Kayıt
Dennis Wu

Dennis Wu


Yapımcı

Dennis Wu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Yapımcı 5.6 381
2013 Komedi Yapımcı 6.1 168
2013 Dram Yapımcı 6.7 83

Red Cliff II
2009 Aksiyon Yapımcı 7.6 19,354
2008 Biyografi Yapımcı 6.8 1,201
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017