Giriş Kayıt
Greg Hildreth

Greg Hildreth


Oyuncu

Greg Hildreth, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 54,208
2014 Komedi Oyuncu 6.3 70
2013 Komedi Oyuncu 7.6 271

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Oyuncu 6.3 86,345
2009 Suç Oyuncu 8.3 52,615
Film Altyazıları
Allied (9,322) Doctor Strange (9,309) Moana (7,839) Assassin's Creed (5,288) Lion (4,708) Arrival (3,638) Hacksaw Ridge (2,811) Nocturnal Animals (2,513) Fences (2,412) Forushande (1,791)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,744) Supernatural (7,497) The Expanse (4,626) Vikings (4,143) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,326) Legion (3,305) The Blacklist (3,207) Arrow (3,042) Sherlock (2,699)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017