Giriş Kayıt
Greg Hildreth

Greg Hildreth


Oyuncu

Greg Hildreth, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 70,584
2014 Komedi Oyuncu 6.3 70
2013 Komedi Oyuncu 7.6 271

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Oyuncu 6.2 90,554
2009 Suç Oyuncu 8.3 58,573
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018