Giriş Kayıt
Jason Shrier

Jason Shrier


Yapımcı

Jason Shrier, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.4 45,097
2014 Komedi Yapımcı 6.3 33,959

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,982

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.4 22,983

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 530,567

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 346,045

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 85,725
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017