Giriş Kayıt
Jason Shrier

Jason Shrier


Yapımcı

Jason Shrier, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.4 45,599
2014 Komedi Yapımcı 6.3 34,348

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,982

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.4 23,049

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 535,600

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 347,967

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 86,230
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017