Giriş Kayıt
Jason Shrier

Jason Shrier


Yapımcı

Jason Shrier, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.4 44,299
2014 Komedi Yapımcı 6.3 33,432

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,490

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.4 22,767

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 522,425

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 342,465

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 84,780
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017