Giriş Kayıt
Jason Shrier

Jason Shrier


Yapımcı

Jason Shrier, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.4 44,696
2014 Komedi Yapımcı 6.3 33,725

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,490

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.4 22,863

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 526,411

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 344,298

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 85,267
Film Altyazıları
Gold (7,588) Rings (3,906) Logan (3,195) Get Out (2,676) La La Land (2,155) The Age of Shadows (1,959) Split (1,949) Zashchitniki (1,775) The Great Wall (1,593) Office Christmas Party (1,477)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,168) The Blacklist (4,597) The Expanse (3,414) The Last Kingdom (2,306) Better Call Saul (2,211) Doctor Who (1,832) Game of Thrones (1,801) Vikings (1,780) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,721) Supernatural (1,709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017