Giriş Kayıt
Jason Shrier

Jason Shrier


Yapımcı

Jason Shrier, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.4 43,785
2014 Komedi Yapımcı 6.3 33,086

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,490

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.5 22,637

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 516,716

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 339,948

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 84,157
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017