Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jason Shrier

Jason Shrier


Yapımcı

Jason Shrier, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 5.4 42,930
2014 Komedi Yapımcı 6.3 32,667

Gül Suyu
2014 Biyografi Yapımcı 6.6 8,490

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Yapımcı 6.5 22,449

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Çeşitli 8.1 508,178

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 336,773

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 83,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017