Giriş Kayıt
Scott McKibben

Scott McKibben


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Scott McKibben, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Görüntü Yönetmeni 6.1 168
2014 Korku Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.1 171
2012 Komedi Kameraman 8.0 5,329
2011 Dram Kameraman 2.6 175
2010 Komedi Kameraman 7.6 2,115
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017