Giriş Kayıt
Sheena Kipu-Galariada

Sheena Kipu-Galariada


Yapımcı, Kameraman

Sheena Kipu-Galariada, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Reality-TV Yapımcı 7.3 1,747

Özel Akvaryumlar
2011 Reality-TV Yapımcı 6.8 1,101

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Çeşitli 5.9 155,313

Aklı Havada
2009 Dram Çeşitli 7.4 287,340
2009 Reality-TV Yapımcı 7.2 13,449
2009 Biyografi Kameraman 2.9 113
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018