Giriş Kayıt
Sheena Kipu-Galariada

Sheena Kipu-Galariada


Yapımcı, Kameraman

Sheena Kipu-Galariada, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Reality-TV Yapımcı 7.4 1,391

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Çeşitli 5.9 146,525

Aklı Havada
2009 Dram Çeşitli 7.4 277,073
2009 Reality-TV Yapımcı 7.3 12,831
2009 Biyografi Kameraman 2.9 113
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,925) Taboo (7,576) The Expanse (7,483) Legion (6,058) Arrow (5,817) The Big Bang Theory (5,610) Vikings (4,509) The Blacklist (3,198) Sherlock (2,825) Suits (2,683)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017