Giriş Kayıt
Jose Carlos Montes

Jose Carlos Montes


Oyuncu

Jose Carlos Montes, oyuncu. Cinco de Mayo: La batalla (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.2 43
2015 Komedi Oyuncu 7.3 10
2014 Komedi Oyuncu 5.5 141
2014 Biyografi Oyuncu 6.6 3,166
2013 Dram Oyuncu 6.2 694
2012 Dram Oyuncu 7.0 228
2012 Dram Oyuncu 6.6 3,710
2011 Macera Oyuncu 5.7 52
Dizi Altyazıları
Westworld (5,570) The Expanse (3,009) The 100 (2,700) La casa de papel (1,945) Colony (1,799) The Crossing (1,554) Luke Cage (1,416) Genius (1,230) 12 Monkeys (1,097) Vikings (1,061)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018