Giriş Kayıt
Jose Carlos Montes

Jose Carlos Montes


Oyuncu

Jose Carlos Montes, oyuncu. Cinco de Mayo: La batalla (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.2 43
2015 Komedi Oyuncu 7.3 10
2014 Komedi Oyuncu 5.5 141
2014 Biyografi Oyuncu 6.6 3,166
2013 Dram Oyuncu 6.2 694
2012 Dram Oyuncu 7.0 228
2012 Dram Oyuncu 6.6 3,710
2011 Macera Oyuncu 5.7 52
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018