Giriş Kayıt
Russel Torode

Russel Torode


Kameraman

Russel Torode, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Kameraman 7.8 59,055
2017 Aksiyon Kameraman 6.0 7,845
2016 Komedi Kameraman 6.3 10,146
2016 Dram Kameraman 7.5 47
2016 Korku Kameraman 4.9 1,360
2016 Aksiyon Kameraman 6.7 144,053

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 648,383
2015 Aksiyon Kameraman 6.8 305,104
2015 Gerilim Kameraman 5.8 2,385
2014 Aile Kameraman    
2014 Kısa Metraj Kameraman    
2014 Komedi Kameraman 5.6 56
2014 Dram Kameraman 8.4 11
2014 Suç Kameraman 6.7 24
2013 Kısa Metraj Kameraman 5.8 40
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017