Giriş Kayıt
Russel Torode

Russel Torode


Kameraman

Russel Torode, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Kameraman 7.6 110,681
2017 Aksiyon Kameraman 6.0 9,109
2016 Komedi Kameraman 6.3 10,881
2016 Dram Kameraman 6.7 125
2016 Korku Kameraman 4.9 1,412
2016 Aksiyon Kameraman 6.7 150,900

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 661,705
2015 Aksiyon Kameraman 6.8 309,031
2015 Gerilim Kameraman 5.8 2,385
2015 Dram Kameraman 7.1 168
2014 Aile Kameraman    
2014 Kısa Metraj Kameraman    
2014 Komedi Kameraman 5.6 56
2014 Suç Kameraman 6.7 24
2013 Kısa Metraj Kameraman 5.8 40
Film Altyazıları
Kidnap (4,372) T2 Trainspotting (3,692) Beauty and the Beast (2,975) Contratiempo (1,551) The Fate of the Furious (1,498) Redivider (1,300) Dangal (1,182) The Boss Baby (1,061) The Great Wall (952) Get Out (836)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,407) American Gods (6,025) Better Call Saul (5,931) Lucifer (4,296) Twin Peaks (4,261) Into the Badlands (3,705) Supernatural (3,406) Gotham (3,078) 12 Monkeys (2,679) Fargo (2,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017