Giriş Kayıt
Russel Torode

Russel Torode


Kameraman

Russel Torode, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman    

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Kameraman 7.4 159,142
2017 Aksiyon Kameraman 6.0 10,644
2016 Komedi Kameraman 6.3 11,144
2016 Dram Kameraman 6.7 125
2016 Korku Kameraman 4.9 1,623
2016 Aksiyon Kameraman 6.7 160,272

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Kameraman 8.1 679,230
2015 Aksiyon Kameraman 6.8 314,970
2015 Gerilim Kameraman 5.8 2,385
2015 Dram Kameraman 7.0 224
2014 Aile Kameraman    
2014 Kısa Metraj Kameraman    
2014 Komedi Kameraman 5.6 56
2014 Suç Kameraman 6.7 24
2013 Kısa Metraj Kameraman 5.8 40
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017