Giriş Kayıt
Russel Torode

Russel Torode


Kameraman

Russel Torode, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Kameraman 6.3 1,128

Suikastçı
2017 Aksiyon Kameraman 6.2 44,415

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Kameraman 7.2 207,137
2017 Aksiyon Kameraman 6.0 13,918
2016 Komedi Kameraman 6.3 13,549
2016 Dram Kameraman 6.6 213
2016 Korku Kameraman 4.9 1,689
2016 Aksiyon Kameraman 6.6 175,076

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Kameraman 8.0 739,834
2015 Aksiyon Kameraman 6.8 332,709
2015 Gerilim Kameraman 5.8 2,385
2015 Dram Kameraman 7.0 224
2014 Aile Kameraman    
2014 Kısa Metraj Kameraman    
2014 Komedi Kameraman 5.6 56
2014 Suç Kameraman 6.7 24
2013 Kısa Metraj Kameraman 5.8 40
Dizi Altyazıları
Westworld (16,019) Supernatural (4,729) La casa de papel (4,254) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,447) Gotham (3,434) Arrow (2,575) The 100 (2,103) 13 Reasons Why (2,091) Lucifer (1,928) Into the Badlands (1,916)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018