Giriş Kayıt
David Cieri

David Cieri


Müzisyen, Müzisyen

David Cieri, müzisyen, müzisyen. The Vietnam War (2017), Prohibition (2011), Oklahoma City (2017), The Roosevelts: An Intimate History (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Müzik
Müzik
9.2 2,000
2017 Belgesel Müzik 7.5 1,210
2015 Belgesel Müzik 8.4 165
2014 Komedi Müzik 8.6 41
2014 Belgesel Müzik
Müzik
8.9 927
2012 Belgesel Müzik 7.9 113
2011 Belgesel Müzik
Müzik
8.2 1,566

Eğer Bir Ağaç Devrilirse: Yeryüzü Özgürlük Cephesi
2011 Belgesel 7.2 2,702
2009 Belgesel Müzik    
1994 Belgesel Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017