Giriş Kayıt
Nickel Bösenberg

Nickel Bösenberg


Oyuncu

Nickel Bösenberg, oyuncu.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 6.7 178
2015 Gerilim Oyuncu 6.9 1,777

Çılgın Aşk
2014 Komedi Oyuncu 6.4 911
2011 Dram Oyuncu 6.7 45
2008 Kısa Metraj Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (7,309) Shameless (6,361) Game of Thrones (4,121) Mr. Robot (3,467) Supernatural (3,119) The Big Bang Theory (2,466) Arrow (2,421) Outlander (2,257) Gotham (2,023) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,910)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017