Giriş Kayıt
Caner Cindoruk

Caner Cindoruk


Oyuncu

Caner Cindoruk, oyuncu. Gergedan Mevsimi (2012), Kor (2016), (2006) Beynelmilel (2006), (2016) Ekşi Elmalar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.2 1,886
2016 Dram Oyuncu 6.4 551

Dar Elbise
2016 Dram Oyuncu 6.9 92
2015 Komedi Oyuncu 5.8 260
2013 Komedi Oyuncu 7.1 168
2012 Dram Oyuncu 4.4 142

Gergedan Mevsimi
2012 Dram Oyuncu 6.6 5,034
2012 Dram Oyuncu 6.0 202
2009 Dram Oyuncu 5.6 394
2009 Dram Oyuncu 4.8 360
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,731
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,387
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017