Giriş Kayıt
Caner Cindoruk

Caner Cindoruk


Oyuncu

Caner Cindoruk, oyuncu. Gergedan Mevsimi (2012), Kor (2016), (2006) Beynelmilel (2006), (2016) Ekşi Elmalar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.3 39
2016 Dram Oyuncu 7.2 2,614
2016 Dram Oyuncu 6.4 826

Dar Elbise
2016 Dram Oyuncu 5.9 121
2015 Komedi Oyuncu 5.7 302
2013 Komedi Oyuncu 7.1 184
2012 Dram Oyuncu 4.6 149

Gergedan Mevsimi
2012 Dram Oyuncu 6.6 5,220
2012 Dram Oyuncu 6.5 248
2009 Dram Oyuncu 5.6 401
2009 Dram Oyuncu 4.9 381
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,968
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,541
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018