Giriş Kayıt
Caner Cindoruk

Caner Cindoruk


Oyuncu

Caner Cindoruk, oyuncu. Gergedan Mevsimi (2012), Kor (2016), (2006) Beynelmilel (2006), (2006) Yaprak Dökümü (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.3 1,780
2016 Dram Oyuncu 6.4 513

Dar Elbise
2016 Dram Oyuncu 7.0 88
2015 Komedi Oyuncu 5.8 256
2013 Komedi Oyuncu 7.1 166
2012 Dram Oyuncu 4.4 140

Gergedan Mevsimi
2012 Dram Oyuncu 6.6 5,016
2012 Dram Oyuncu 6.0 202
2009 Dram Oyuncu 5.6 393
2009 Dram Oyuncu 4.7 356
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,701
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,368
Film Altyazıları
Gold (2,510) Get Out (1,659) Personal Shopper (1,553) Logan (1,422) Silence (1,300) The Age of Shadows (972) Split (919) La La Land (886) Rings (851) The Fate of the Furious (781)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,925) The Flash (4,367) Into the Badlands (3,169) Gotham (2,219) The Blacklist (1,777) Fargo (1,687) The Last Kingdom (1,406) Vikings (1,393) Game of Thrones (1,388) Billions (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017