Giriş Kayıt
Caner Cindoruk

Caner Cindoruk


Oyuncu

Caner Cindoruk, oyuncu. Gergedan Mevsimi (2012), Kor (2016), (2006) Beynelmilel (2006), (2016) Ekşi Elmalar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.2 2,078
2016 Dram Oyuncu 6.4 646

Dar Elbise
2016 Dram Oyuncu 5.8 107
2015 Komedi Oyuncu 5.7 270
2013 Komedi Oyuncu 7.1 171
2012 Dram Oyuncu 4.5 145

Gergedan Mevsimi
2012 Dram Oyuncu 6.6 5,096
2012 Dram Oyuncu 6.2 213
2009 Dram Oyuncu 5.6 396
2009 Dram Oyuncu 4.8 366
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,787
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,427
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017