Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Caner Cindoruk

Caner Cindoruk


Oyuncu

Caner Cindoruk, oyuncu. Gergedan Mevsimi (2012), (2006) Beynelmilel (2006), (2006) Yaprak Dökümü (2006), (2016) Ekşi Elmalar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.3 1,123
2016 Dram Oyuncu 6.5 304

Dar Elbise
2016 Dram Oyuncu 6.4 41
2015 Komedi Oyuncu 5.8 236
2013 Komedi Oyuncu 7.0 164
2012 Dram Oyuncu 4.4 138

Gergedan Mevsimi
2012 Dram Oyuncu 6.6 4,920
2012 Dram Oyuncu 6.0 196
2009 Dram Oyuncu 5.6 385
2009 Dram Oyuncu 4.7 344
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,545
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,296
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017