Giriş Kayıt
Caner Cindoruk

Caner Cindoruk


Oyuncu

Caner Cindoruk, oyuncu. Gergedan Mevsimi (2012), (2006) Beynelmilel (2006), (2006) Yaprak Dökümü (2006), (2016) Ekşi Elmalar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.2 1,551
2016 Dram Oyuncu 6.5 443

Dar Elbise
2016 Dram Oyuncu 6.7 79
2015 Komedi Oyuncu 5.8 251
2013 Komedi Oyuncu 7.0 165
2012 Dram Oyuncu 4.4 139

Gergedan Mevsimi
2012 Dram Oyuncu 6.6 4,982
2012 Dram Oyuncu 6.0 200
2009 Dram Oyuncu 5.6 393
2009 Dram Oyuncu 4.7 350
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,654
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,348
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017