Giriş Kayıt
Caner Cindoruk

Caner Cindoruk


Oyuncu

Caner Cindoruk, oyuncu. Gergedan Mevsimi (2012), Kor (2016), (2006) Beynelmilel (2006), (2016) Ekşi Elmalar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.4 163
2016 Dram Oyuncu 7.2 3,049
2016 Dram Oyuncu 6.5 955

Dar Elbise
2016 Dram Oyuncu 5.9 129
2015 Dram Oyuncu 6.5 1,818
2015 Komedi Oyuncu 5.7 324
2013 Komedi Oyuncu 7.1 197
2012 Dram Oyuncu 4.6 152

Gergedan Mevsimi
2012 Dram Oyuncu 6.6 5,296
2012 Dram Oyuncu 6.5 263
2009 Dram Oyuncu 5.6 405
2009 Dram Oyuncu 4.9 397
2006 Komedi Oyuncu 7.2 6,065
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,618
Film Altyazıları
Ready Player One (5,275) A Quiet Place (4,458) True Crimes (2,646) Black Panther (2,364) Red Sparrow (1,898) Death Wish (1,737) Game Night (1,313) The Mustanger and the Lady (1,268) Deadpool (1,058) Cargo (972)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,468) La casa de papel (4,564) Supernatural (3,702) Into the Badlands (2,687) Krypton (2,491) Gotham (2,462) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,338) Legion (2,138) The Big Bang Theory (2,081) Fear the Walking Dead (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018