Giriş Kayıt
Caner Cindoruk

Caner Cindoruk


Oyuncu

Caner Cindoruk, oyuncu. Gergedan Mevsimi (2012), Kor (2016), (2006) Beynelmilel (2006), (2016) Ekşi Elmalar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.2 2,380
2016 Dram Oyuncu 6.4 759

Dar Elbise
2016 Dram Oyuncu 5.8 117
2015 Komedi Oyuncu 5.7 293
2013 Komedi Oyuncu 7.1 181
2012 Dram Oyuncu 4.6 149

Gergedan Mevsimi
2012 Dram Oyuncu 6.6 5,187
2012 Dram Oyuncu 6.2 222
2009 Dram Oyuncu 5.6 401
2009 Dram Oyuncu 4.9 378
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,908
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017