Giriş Kayıt
Caner Cindoruk

Caner Cindoruk


Oyuncu

Caner Cindoruk, oyuncu. Gergedan Mevsimi (2012), (2006) Beynelmilel (2006), (2006) Yaprak Dökümü (2006), (2016) Ekşi Elmalar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.3 1,324
2016 Dram Oyuncu 6.6 378

Dar Elbise
2016 Dram Oyuncu 6.6 60
2015 Komedi Oyuncu 5.8 245
2013 Komedi Oyuncu 7.0 164
2012 Dram Oyuncu 4.4 139

Gergedan Mevsimi
2012 Dram Oyuncu 6.6 4,957
2012 Dram Oyuncu 6.0 200
2009 Dram Oyuncu 5.7 388
2009 Dram Oyuncu 4.7 348
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,599
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,321
Film Altyazıları
Passengers (7,188) Doctor Strange (3,621) Assassin's Creed (3,569) xXx: Return of Xander Cage (2,521) Arrival (2,454) Allied (2,379) Moana (1,592) Forushande (1,401) Hacksaw Ridge (1,393) Split (1,387)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,161) Legion (7,361) Supernatural (7,281) Arrow (5,472) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,570) Black Sails (3,525) Taboo (3,460) Vikings (3,375) Suits (3,022) Legends of Tomorrow (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017