Giriş Kayıt
Shruthi Pathak

Shruthi Pathak


Müzisyen

Shruthi Pathak, müzisyen. Bujjigaadu: Made in Chennai (2008), (2009) Dev.D (2009), (2008) Moda (2008), (2010) Anjaana Anjaani (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shruti Patak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Müzik 5.8 4,193
2009 Aksiyon Müzik 5.7 3,565
2009 Komedi Müzik 8.1 21,004

Moda
2008 Dram Müzik 6.9 8,230
2008 Müzik 6.5 765
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017