Giriş Kayıt
Yûsuke Kobayashi

Yûsuke Kobayashi


Oyuncu

Yûsuke Kobayashi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 614
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 194
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 32
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 70
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 213
2015 Animasyon Oyuncu 7.0 189
2015 Macera Oyuncu 7.6 544
2015 Animasyon Oyuncu 8.3 2,581
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 875
2014 Animasyon Oyuncu 5.9 12
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 39
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 68
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 85
2013 Animasyon Oyuncu 7.7 430
Dizi Altyazıları
Westworld (14,981) La casa de papel (8,736) The Big Bang Theory (3,804) Supernatural (3,351) The Terror (3,255) Gotham (3,219) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,065) Arrow (2,245) Fear the Walking Dead (1,893) Vikings (1,698)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018