Giriş Kayıt
Lawrence Whitener

Lawrence Whitener


Oyuncu

Lawrence Whitener, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Oyuncu 4.7 58
2016 Komedi Oyuncu 5.1 198
2015 Komedi Oyuncu 5.9 3,734
2015 Komedi Oyuncu 6.8 21

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 523,376
2014 Dram Oyuncu 3.8 2,818
2013 Dram Oyuncu 6.4 419

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 576,243
2013 Dram Oyuncu 9.0 338,188

Kayıp Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.6 31,211
2012 Dram Oyuncu 6.1 49

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,189,935
2012 Biyografi Oyuncu    
2011 Korku Oyuncu 7.5 12
2010 Komedi Oyuncu 3.4 341
2009 Dram Oyuncu    

Devlet Başkanı
2003 Komedi Oyuncu 5.4 15,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017