Giriş Kayıt
Lawrence Whitener

Lawrence Whitener


Oyuncu

Lawrence Whitener, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Aile Oyuncu 4.7 58
2016 Komedi Oyuncu 5.1 198
2015 Komedi Oyuncu 5.9 4,179
2015 Komedi Oyuncu 6.8 21

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 561,821
2014 Dram Oyuncu 3.8 3,002
2013 Dram Oyuncu 6.4 419

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 606,846
2013 Dram Oyuncu 9.0 380,205

Kayıp Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.6 32,213
2012 Dram Oyuncu 6.1 49

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,257,295
2012 Biyografi Oyuncu    
2011 Korku Oyuncu 7.5 12
2010 Komedi Oyuncu 3.4 341
2009 Dram Oyuncu    

Devlet Başkanı
2003 Komedi Oyuncu 5.4 15,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017