Giriş Kayıt
Karel Beseda

Karel Beseda


Oyuncu

Karel Beseda, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.0 20
2014 Komedi Oyuncu 5.8 198
2011 Dram Oyuncu 6.0 179
2009 Komedi Oyuncu 6.8 108
2008 Komedi Oyuncu 2.5 44
Dizi Altyazıları
Westworld (13,001) La casa de papel (2,558) 12 Monkeys (2,332) Into the Badlands (1,992) Legion (1,788) The Expanse (1,528) Fear the Walking Dead (1,222) Vikings (1,060) Colony (1,059) Cloak & Dagger (865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018