Giriş Kayıt
Andre Bedard

Andre Bedard


Oyuncu

Andre Bedard, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

İyi Polis Kötü Polis 2
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,443
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 319,410
2015 Gerilim Oyuncu 6.3 615
2015 Macera Oyuncu 6.5 1,068
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018