Giriş Kayıt
Paul F. Becker

Paul F. Becker


Görsel Efekt

Paul F. Becker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 57,274

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 198,367

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 472,517
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 47,820
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 101,132

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 150,155

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 268,950
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 318,123

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 237,945

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 25,493

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 30,410

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 474,433
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 486,443

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 159,255

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 92,547

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 84,901

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 590,798

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 100,612

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 113,553
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017