Giriş Kayıt
Paul F. Becker

Paul F. Becker


Görsel Efekt

Paul F. Becker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 361,249

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 459,180

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 66,545

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 217,037

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 517,471
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 51,115
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 108,666

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 155,983

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 280,732
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 327,455

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 246,767

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 26,780

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 31,684

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 491,583
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 510,505

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 163,705

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 96,235

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 86,653

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 623,542

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 103,227

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 118,540
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018