Giriş Kayıt
Paul F. Becker

Paul F. Becker


Görsel Efekt

Paul F. Becker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.3 51,198

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 185,592

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 454,817
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 46,439
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 98,056

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 147,593

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 264,130
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 311,800

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 234,516

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 25,493

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 29,973

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 467,471
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 471,355

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 157,373

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 91,122

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 84,238

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 577,255

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 99,476

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 111,621
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017