Giriş Kayıt
Paul F. Becker

Paul F. Becker


Görsel Efekt

Paul F. Becker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 55,766

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 195,508

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 468,243
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 47,447
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 100,202

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 149,339

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 267,818
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 316,850

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 236,936

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 25,493

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 30,262

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 472,475
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 477,001

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 158,697

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 92,114

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 84,690

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 586,634

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 100,252

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 113,029
Film Altyazıları
Gold (2,530) Get Out (1,669) Personal Shopper (1,628) Logan (1,447) Silence (1,351) The Age of Shadows (983) Split (942) La La Land (904) Rings (859) The Fate of the Furious (815)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,014) The Flash (4,552) Into the Badlands (3,206) Gotham (2,265) The Blacklist (1,790) Fargo (1,716) The Last Kingdom (1,420) Game of Thrones (1,418) Vikings (1,402) Billions (1,214)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017