Giriş Kayıt
Paul F. Becker

Paul F. Becker


Görsel Efekt

Paul F. Becker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 210,756

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 60,271

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 203,843

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 487,469
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 48,726
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 103,779

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 151,809

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 272,015
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 321,098

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 240,307

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 26,055

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 30,691

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 480,614
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 495,636

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 160,577

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 93,520

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 85,349

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 599,311

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 101,377

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 114,812
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017