Giriş Kayıt
Paul F. Becker

Paul F. Becker


Görsel Efekt

Paul F. Becker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.3 47,159

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 177,574

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 443,890
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 45,627
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 96,672

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 146,126

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 262,325
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 309,451

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 232,903

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 25,295

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 29,807

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 464,542
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 468,654

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,523

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 90,534

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 83,913

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 570,923

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 99,116

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 110,700
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017