Giriş Kayıt
Paul F. Becker

Paul F. Becker


Görsel Efekt

Paul F. Becker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 320,638

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 444,345

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 64,319

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 212,279

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 503,316
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 50,241
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 107,096

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 154,604

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 277,202
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 325,311

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 244,603

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 26,055

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 31,178

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 487,459
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 506,466

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 162,545

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 95,265

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 86,164

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 614,421

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 102,623

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 117,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017