Giriş Kayıt
Paul F. Becker

Paul F. Becker


Görsel Efekt

Paul F. Becker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 410,809

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 477,648

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 70,106

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 224,831

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 532,905
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 52,516
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 111,393

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 158,748

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 286,601
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 331,842

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 250,591

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 27,365

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 32,351

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 499,766
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 517,988

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 165,875

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 98,104

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 87,718

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 643,320

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 104,281

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 120,876
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018