Giriş Kayıt
Paul F. Becker

Paul F. Becker


Görsel Efekt

Paul F. Becker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 53,687

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 191,386

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 462,516
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 46,984
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 99,004

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 148,381

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 265,736
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 314,904

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 235,842

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 25,493

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 30,097

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 470,270
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 474,416

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 158,066

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 91,616

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 84,440

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 582,252

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 99,779

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 112,352
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017