Giriş Kayıt
Paul F. Becker

Paul F. Becker


Görsel Efekt

Paul F. Becker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 273,895

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 62,446

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.5 208,280

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 495,885
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 49,531
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 105,689

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 153,190

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 274,534
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 323,355

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 242,467

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 26,055

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 30,948

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 484,231
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 501,980

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 161,650

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 94,462

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 85,798

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 607,399

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 102,008

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 116,018
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017