Giriş Kayıt
James Kellogg

James Kellogg


Kameraman

James Kellogg, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    
2015 Western Kameraman 4.1 153
2014 Biyografi Kameraman 3.3 898
2014 Gerilim Kameraman 7.0 50
2014 Dram Kameraman 6.0 6
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,111) Den of Thieves (2,766) Maze Runner: The Death Cure (2,491) Hostiles (1,908) Winchester (1,712) A martfüi rém (1,549) Bleeding Steel (1,513) 12 Strong (1,349) The Commuter (1,245) Submergence (631)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,745) La casa de papel (7,258) The Big Bang Theory (3,420) Gotham (2,944) Supernatural (2,898) The Terror (2,652) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,623) Arrow (2,042) The Flash (1,362) Vikings (1,337)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018