Giriş Kayıt
James Kellogg

James Kellogg


Kameraman

James Kellogg, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    
2015 Western Kameraman 4.1 153
2014 Biyografi Kameraman 3.3 872
2014 Gerilim Kameraman 7.0 50
2014 Dram Kameraman 6.0 6
Dizi Altyazıları
Fargo (5,964) Arrow (5,398) American Gods (4,713) The Flash (4,594) The 100 (4,085) 12 Monkeys (3,248) Better Call Saul (3,041) Supernatural (2,736) Game of Thrones (2,677) The Blacklist (2,606)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017