Giriş Kayıt
Kevin F. Brown

Kevin F. Brown


Sesler

Kevin F. Brown, sesler.

Diğer Bir İsmi: Kevin Brown
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Sesler 5.5 685
2014 Dram Sesler 6.0 61
2014 Kısa Metraj Sesler 7.9 53
2014 Korku Sesler 4.6 126
2014 Kısa Metraj Sesler 7.6 19
2013 Dram Sesler 6.3 334
Film Altyazıları
Kidnap (4,496) T2 Trainspotting (4,132) Beauty and the Beast (3,053) Contratiempo (1,612) The Fate of the Furious (1,563) Redivider (1,356) Dangal (1,226) The Boss Baby (1,113) The Great Wall (1,012) Get Out (871)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,014) Better Call Saul (6,219) American Gods (6,183) Lucifer (4,450) Twin Peaks (4,379) Into the Badlands (3,763) Supernatural (3,484) Gotham (3,219) 12 Monkeys (2,764) Fargo (2,649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017