Giriş Kayıt
Kevin F. Brown

Kevin F. Brown


Sesler

Kevin F. Brown, sesler.

Diğer Bir İsmi: Kevin Brown
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Sesler 5.5 1,418
2014 Dram Sesler 6.0 61
2014 Kısa Metraj Sesler 7.9 53
2014 Korku Sesler 4.6 126
2014 Kısa Metraj Sesler 7.6 19
2013 Dram Sesler 6.3 334
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018